En sikker indgang til dit website

DNS er et ofte overset aspekt, selvom det er den der gør det muligt at huske din hjemmeside.

?

Hvad er DNS?

DNS står for Domain Name Server. Det kan groft ses som en telefonbog for websites.
Når du indtaster en adresse i din browser, er det DNS’en der oversætter domænenavnet til den IP-adresse der skal bruges.

Hver enhed der forbinder til internettet har en unik IP-adresse. Ved at koble dit domæne sammen med serverens IP-adresse, gennem DNS’en, bliver det let at navigere dertil. Uden DNS skulle dine besøgende indtaste IP-adressen, bøvlet.

Hvad indeholder pakken?

Når du vælger, at vi skal håndtere dit domæne, flytter vi alle records på dit domæne over til en ny navneserver, og vi opdaterer først dit domæne til at pege til den nye navneserver, når alt er sat op som det skal. På den måde er der kun få minutters, hvis overhovedet nogen, nedetid.

1

Uovertruffen DNS
I gamle dage kunne der alt fra 1 time til flere dage, før en ændring af en DNS-record trådte i kraft. Frustrerende når man netop skulle lancere et nyt website.

Med Cloudflare sker ændringer med det samme, da de replikeres ud i verden på et splitsekund. Det betyder også, at en forkert opsætning kan rettes tilbage med det samme.

2

CDN
En CDN (Content Delivery Network) sørger for at dit website er duplikeret på en række servere rundt om i verden. Dit website loades dermed på en server så tæt på dine besøgende, som muligt, hvilket sikrer hurtig loadtid.

Hvis din egen server, mod forventning, pludselig er nede, viser Cloudflare en af de andre kopier af dit website, indtil serveren er oppe igen.

3

DDOS-beskyttelse
Ofte rammer DDOS-angreb højtprofilerede personer eller kendte brands, men det kan også være en tidligere kunde har set sig sur på dig. Et DDOS-angreb har i sinde at overbelaste serveren, ved at sende tusinder af forespørgsler mod dit website.

4

DNSSEC
Ved hjælp af DNSSEC (Domain Name System Security Extensions), sikrer vi at dine besøgende altid lander på din hjemmeside, når de indtaster dit domæne. Det forebygger man-in-the-middle angreb. Det kan sættes op på .DK og alle de store domæne-endelser.

Læs også DK-Hostmasters forklaring om DNSSEC.

5

Caching på DNS-niveau
Gennem vores hosting sørger for vi for at dit WordPress website er sat op med 3 lags caching. Ved også at styre DNS’en kan vi sikre et 4. lag af caching.

Det kan vi, da dit (allerede optimerede) website er duplikeret ud på servere i hele verden. Herigennem sættes der en cache op, så dine besøgende får den allerhurtigste version af dit website.

6

Hurtigere load af JavaScript på websitet
Vi optimerer performance på dit website, ved at minimere antallet af forbindelser dit website skal lave til 3. parts services, hvilket sikrer at de ikke holder dit website tilbage.

Hvad koster det?

499 DKK pr. domæne i opstart, herefter 49 DKK pr. måned pr. domæne.

Opklarende spørgsmål

Ejer jeg stadig mit domæne?

Ja, det gør du.

Har jeg stadig adgang til DNS-administrationen

Ja. Vi opretter DNS-administrationen hos Cloudflare, og sætter alt op for dig. Du får fuld adgang.

Hvad sker der hvis jeg gerne vil flytte væk fra Superpeak?

Du har fuld adgang til DNS-administrationen hos Cloudflare, og kan selv administrere det, som du vil. Ønsker du at vi ikke skal håndtere det mere, opsiger du blot aftalen med os, og fjerner vores bruger derfra.

Hvordan laver vi ændringer i DNS records?

I kontakter os med ændringerne i har behov for, så laver vi dem hurtigst muligt. Alternativt kan i selv logge ind i administrationen og foretage ændringerne. Bemærk at dette er på eget ansvar.

Hvor mange domæner kan vi have hos Superpeak?

Så mange som I har lyst til, der er ingen øvre grænse. Ønsker i kun ét med reel DNS administration, og en række domæner der blot er redirects, så kan vi finde en god pris på oprettelsen.

Kan Superpeak fornye vores domæner?

Ja og nej.
På en række domæner (blandt andet .com) kan vi flytte domænet over på Cloudflare konto’en, så det er samlet med DNS-administrationen.Her kan vi holde jeres domæne fornyet.

Ved andre løsninger, såsom .dk, der fornyes gennem DK-Hostmaster, skal vi have adgang som betaler.

Du vil altid modtage én samlet regning for DNS administration og fornyelse af domæner i den igangværende periode.